Odprti natečaj Slovenski oskar za embalažo

 

Spoštovani,

vabimo vas da dokažete izvirnost, skrb za zaščito vsebine, potrošnika in narave, tehnično dovršenost ter  odličnost vizualne identitete vaše embalaže na strokovnem ocenjevanju 37. SLOVENSKI OSKAR ZA EMBALAŽO 2018!

K sodelovanju na natečaju, ki poteka pod pokroviteljstvom Gospodarske zbornice Slovenije, ste vabljeni oblikovalci, izumitelji, konstruktorji, proizvajalci in uporabniki embalaže.
Vaše izdelke bo ocenila neodvisna strokovna žirija po pravilniku, ki je usklajen z evropskimi predpisi in pravilniki.

Kriteriji žirije za podelitev nominacij in nagrad Slovenski oskar za embalažo so podrobneje našteti v pravilniku, predvsem pa so to: izvirnost, inovacija, zaščita vsebine (varnost in higiena izdelka), trajnostni vidiki embalaže in njene proizvodnje, praktičnost uporabe, estetika, tržna komunikativnost ter skladnost med izdelkom, embalažo in tržnim sporočilom.

• Vabimo vas, da prijavite izdelke na ocenjevanje v skladu s priloženim pravilnikom do 23. marca 2018.

16. april 2018 je rok za dostavo vzorcev na naslov: Pomurski sejem, d.d., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona.

• Strokovno ocenjevanje vaših izdelkov in stvaritev bo 11. maja 2018.

• Slovesna razglasitev rezultatov in podelitev priznanj SLOVENSKI OSKAR ZA EMBALAŽO 2018 bo na 21. Mednarodnem sejmu embalaže, tehnike pakiranja in logistike INPAK od 25. do 30. avgusta 2018. Ta bo potekal v Gornji Radgoni hkrati z najpomembnejšim mednarodnim sejmom kmetijstva in živilstva v sosedski regiji Slovenije, Avstrije, Hrvaške in Madžarske, 56. sejmom AGRA. Na posebni razstavi v okviru sejmov bodo predstavljeni vsi sodelujoči izdelki, ki si jih bo lahko ogledalo najmanj 120.000 obiskovalcev!

Prijavnina za prvi prijavljeni izdelek je 250 € in za vsak naslednji izdelek 200 € (+ 22 % DDV)


Za dodatne informacije vam je na voljo Miran Mate, projektni vodja, T: 041 263 107, E: miran.mate@pomurski-sejem.si

 

Prijavnica

Pravilnik

 

 

Zloženka OSKAR 2016

 

Spletna stran uporablja piškotke.

Z uporabo spletne strani se strinjate tudi z uporabo piškotkov.

Se strinjam