AGRA-glava-slo

AGRA - 55. mednarodni kmetijsko-živilski sejem


Termin sejma: 26. - 31. avgust 2017

 

 

TEŽIŠČA

  • Mednarodno leto trajnostnega turizma za razvoj
  • hrana iz naše bližine
  • trajnostno kmetovanje
  • trajnostno gospodarjenje z gozdovi
  • kmetijska tehnika za visoko učinkovito in trajnostno kmetovanje

 

DRŽAVA PARTNER - KITAJSKA

china

Leto se bo kot država partnerica predstavila Kitajska.

Več o sodelovanju s Kitajsko v informaciji za javnost MKGP

 

AKTUALNO 

 

 CEEC logo vector

CEEC 16+1

Sejem bo obeležil sejemski nastop sodelujočih držav v koordinacijskem mehanizmu med Ljudsko republiko Kitajsko ter državami Srednje in Vzhodne Evrope (16+1)

Več o dogodku 

 

 

 

EEn 01 02    MRA 03 

KOOPERACIJSKO SREČANJE MEET4BUSINESS

Mariborska razvojna agencija/Enterprise Europe Network organizira kooperacijsko srečanje MEET4BUSINESS Agra 2017, ki bo potekalo 29. avgusta 2017 v Gornji Radgoni v okviru 55. Mednarodnega Kmetijsko Živilskega Sejma AGRA 2017.

Več informacij in vabilo...

Prijava

 

 

 

DSC 2001  DSC 0483 DSC 3974  DSC 4459 

STROKOVNE PREDSTAVITVE, SPECIALIZIRANE KOMERCIALNE RAZSTAVE

STROKOVNE PREDSTAVITVE ŽIVALI

STROKOVNA RAZSTAVA RASTLINSKE PROIZVODNJE

 

 

 

Vabimo vas k sodelovanju na največjem in najpomembnejšem kmetijsko-živilskem sejmu v srednji Evropi, ki bo od 26. do 31. avgusta 2017 že 55-ič odprl svoja vrata. 

AGRA je za vse vas, ki ponujate tradicionalno kakovost in inovativen pogled v prihodnost nepogrešljiv poslovni, strokovni in promocijski sejemski dogodek. Edinstven je v doseganju specifinih ciljnih partnerjev, s katerimi se želite tesneje povezati. Mogočen je v privabljanju več kot 120.000 kakovostnih obiskovalcev, ki iz sosedske regije štirih držav prinašajo konkretno, kvalifiirano in z visoko kupno močjo podprto tržno povpraševanje. 

Strokovni in poslovni poudarki sejma AGRA v letu 2017 bodo na Mednarodnem letu trajnostnega turizma za razvoj. V tem smislu bo kot primerjalna tržna prednost regij in držav izpostavljena preskrba s hrano iz ožjega okolja. K ohranjanju neokrnjene narave, naravne in kulturne krajine bodo vabile predstavitve trajnostnega kmetovanja in gospodarjenja z gozdovi, razstave kmetijskih živali in vzorčni rastlinski nasadi. V tehnološkem smislu jih bo podprla poslovna predstavitev vrhunskih dosežkov kmetijske tehnike za visoko učinkovito in trajnostno kmetovanje. Na ogled, nakup in v pokušnjo obiskovalcem pa bodo tudi najboljši rezultati trajnostne pridelave, reje, predelave, kulinarike in vinarstva. Še posebej bodo med njimi izstopali nagrajenci iz mednarodnih ocenjevanj kakovosti, ki se bodo od pomladi do avgusta odvila pod Agrinim okriljem. 

Tudi v letu 2017 bo sejem AGRA ob prizadevanjih za trajnostno oskrbo in samooskrbo vpet v mednarodni prostor, saj so predstavitve napovedale številne tuje države in regije. Spremljali pa ga bodo tudi številni strokovni posveti, poslovna srečanja, svetovanja, družabne in tekmovalne vsebine. 

Poslovni uspeh na sejmu AGRA je naraven, zato vas vljudno vabimo k trajnostnem sodelovanju.

 

Zloženka AGRA

Zlozenka A4 AGRA spletjpg Page1

 

 

 

AGRA 2016

 

Zaključno poročilo

Fotogalerija

Novinarske informacije

Nagrajenci nagradne igre »AGRA ZA ZELENO MOBILNOST - ZAPELJITE SE Z AVTOBUSOM NA SEJEM AGRA«. na tej povezavi.

 

 

 

AGRA 2015

 

»Agra 2015 ponuja zgodbo o uspehu. V tej zgodbi sodeluje 1.785 podjetij, podjetnikov, kmetov in institucij, ki so uspešni in želijo biti uspešni tudi v prihodnje. Za uspeh pa je potrebno znanje, vztrajnost in pošteno delo. Vse to imajo podjetja in institucije, ki sodelujejo na letošnji Agri. Kot take so znale narediti Agro kot gospodarski, strokovni, politični in družabni dogodek, ki traja 6 dni in v teh 6- tih dneh sooči blizu 129.000 obiskovalcev, vse tisto kar danes lahko pričakujemo od tovrstne prireditve.

Celotna zaključna informacija o sejmu AGRA

Fotoutrinki sejma


 

Spletna stran uporablja piškotke.

Z uporabo spletne strani se strinjate tudi z uporabo piškotkov.

Se strinjam